Ons compleet pakket

Wij focussen ons vooral op het herstellen en onderhouden van fietsen. Wij bieden jou graag het perfecte onderhoudspakket aan. Maar wij zijn ook een echte fietsenwinkel.
perfecte onderhoudspakket

Onderdelen en accessoires

Om ook een onverwachte herstelling de baas te kunnen vervoeren we in onze bestelwagens behoorlijk wat courante wisselstukken. Maar ons aanbod aan onderdelen en accessoires is véél uitgebreider dan dat. We leveren uit een zeer ruim aanbod aan merken en kiezen samen met jou het meest geschikte onderdeel of accessoire. Zo bieden we het perfecte onderhoudspakket voor jou aan!

Daarbij staat onze persoonlijke aanpak centraal, tijdens een afspraak of als antwoord op jouw mailtje.

Samen met jou halen we zo het meeste en beste uit jouw fiets met het beste onderhoudspakket.

Fietsen

We informeren, adviseren en begeleiden je graag bij de aankoop van jouw nieuwe fiets. Dat kan uiteraard ook op de locatie van jouw keuze.

Na de aankoop wordt de fiets door ons aan huis geleverd. Ook de opvolging en het gratis eerste nazicht gebeurt op locatie naar keuze.

De merken die we aanbieden zijn Koga, Batavus en Sparta. Neem gerust contact op: dan bekijken we samen welke fiets het beste bij jouw plannen past.

perfecte onderhoudspakket
Bier

Eigen bier

Op het zadel prikkel je alle zintuigen – tenzij dan misschien de smaakzin. Maar daar vonden we iets op. Samen met Brouwerij GistGeest ontwikkelden we de ‘Vonk’, ons huisbier. Het is een stevig degustatiebier in Belgische stijl, maar met een eigen karakter. Droog zoals een tripel hoort te zijn, een fruitige hoptoets en een ronde moutbasis met onder andere rogge.

Drinken doe je met mate. Dus we houden ons bier voor speciale gelegenheden. Je kan het proeven op evenementen waar we aan deelnemen of organiseren. Hou onze socials in de gaten dus!

Maak een afspraak

Helemaal overtuigd? Maak hier een afspraak: